четвъртък, 13 август 2015 г.

БЛОГ НА ВЕЛИСЛАВА ИВАНОВА: ГРИМ ЗА ВИДЕО КЛИП


Чували ли сте някога за Франческа Толот? Тя е моя колежка и повече от 10 години е личният гримьор на Бионсе. Франческа признава, че има най-прекрасната работа на света, защото да е в екипа на поп дивата е не просто късмет. 

Здравейте, скъпи дами, клиентки на RELIGION BOUTIQUE!
Аз съм Велислава Иванова и съм професионален гримьор. 

В моя блок "My Make Up, My Religion" ще споделям с вас най-новите тенденции в макиажа, заедно ще се наслаждаваме на това великолепие - грима. 

Можете да видите част от моята работа в онлайн магазина на RELIGION BOUTIQUE - натиснете ТУК. Ако имате лични въпроси или желаете професионален грим, моля, свържете се с мен на тел. 0878 446922

"Работата с Бионсе е изключително лесна и приятна. И без грим тя е изключително красива. В доста от нейните клипове почти не ползваме грим, само малко коректор и балсам за устни", признава Тот.

Преди Бионсе тя е работила двайсет години с Елизабет Тейлър, от 2003 г. е неотлъчно до 33-годишната изпълнителка от Хюстън. 

Питате ли се какви са тънкостите на грима по време на снимки на клип. Сега ще споделя с вас една от тях. 

Всички гримьори знаят, че когато във видеото преобладават сцени, които имат за цел да подчертаят фигурата на изпълнителя, около снимачната площадка има десетки туби детски овлажняващи масла. 

Гримът в такива сцени практически е невъзможен, тъй като само след 5 минути от него няма да остане почти нищо. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар