четвъртък, 30 юли 2015 г.

БЛОГ НА ВЕЛИСЛАВА ИВАНОВА: ГРИМ КАТО НА МОНИКА БЕЛУЧИ




Моника Белучи е една от най-сексапилните и красиви жена в света. Тя е блян не само за мъжете, но и за дамите. Милиони искат да приличат на нея. Ето няколко съвета и тънкости за грима на звездата.



Здравейте, скъпи дами, клиентки на RELIGION BOUTIQUE!
Аз съм Велислава Иванова и съм професионален гримьор. В моя блок "My Make Up, My Religion" ще споделям с вас най-новите тенденции в макиажа, заедно ще се наслаждаваме на това великолепие - грима. Ако имате лични въпроси или желаете професионален грим, моля, свържете се с мен на тел. 0878 446922

В ежедневието си Моника Белучи предпочита минимално количество грим. Лек слой основа, едва забележимо количество фон дьо тен и руж, колкото да се появи руменина по скулите. 

Актрисата използва черен молив, за да подчертае линията на горния клепач. За да постигнете изразителните й светли очи обаче, освен че трябва да сте или по природа синеоки, или с цветни лещи, е препоръчително да добавите изкуствени мигли.



Белучи признава, че полага големи грижи за лицето си. Преди всеки грим, тя полага върху него почистваща маска с висококачествени растителни масла от гроздови семки, бадеми и кайсии. След след това прибягва до нанасянето на грима.

Актрисата добавя още, че сред помадите си най-много харесва своя руж. Най-често той е на Dior. Не забравяйте, че за майсторите на макиажа ружът е мощен инструмент, който може да промени визуалните линии на лицето. В този ред на мисли трябва да сте много внимателни при неговото нанасяне.

Друг акцент в образа на звездата са устните. Моника винаги ги очертава и запълва с молив, на който поставя сочно червило.

Няма коментари:

Публикуване на коментар